MILESZMA|asztronapló

Márc. 20.- 26.

Itt az idő hogy az előző időszak eredményeit, tanulságait átültessük a gyakorlatba. Persze nem fog rögtön menni, olyan sokáig futottunk egy sínen. Egyszerre egy dolgot formáljatok át, haladjatok kis lépésekben, okosan, most téglánként is lehet bontani, alakítani nem faltörő kossal. Lassan, szívósan, minden nap és megindul az átalakulás, jönni fognak az eredmények.
Merkúr Plútó quadrát jön a héten, ez nem az az idő amikor ki kell rontani, verbálisan támadni. Kemény falakba fog ütközni a lázas, alapot nélkülöző forradalmi hevület. Kétszer gondoljátok meg mit mondtok, vagy mennyi reális alapja van ha nektek támad valaki. Szóval csak lassan a testel!
Hétvégére ennek a hullámnak vége, kikristályosodik a megoldás, rájöttök mit kinek hol mondjatok hogy haladjon a tervetek. Rá fogtok érezni mikor lépjetek, és az úgy jó lesz.
Nap Vénusz együttállás is jön, ideje beújjítani valamit tavaszra. Ha valami megtetszik, ne sokat töprengjetek! Ha bugrik egy ötlet mit kéne áttologatni a lakásban, azonnal kezdjetek hozzá! Éljen a tavasz, megújjulás, szépség!

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!